Zwembaden

Elegante zwembaden in harmonie met de natuur

Op zoek naar een exclusieve buitenbeleving? Met een chloorarm zwembad op maat geïntegreerd
met de natuur beleef je maximaal plezier aan je tuin. MD Pools is je partner bij uitstek en staat je
bij met gericht advies. We onderscheiden ons door een uniforme aanpak voor al onze
zwembaden. Zo reken je op een snelle, kwaliteitsvolle oplevering en een vlotte service.

Genieten van zuiver water

MD specialiseert zich in het plaatsen van chloorarme zwembaden. Zo geniet je 100 % van puur water tijdens het zwemmen. Het zachte water is mild voor je ogen en huid, en je ondervindt geen geurhinder. Ook je onderhoudskosten blijven minimaal.

Natuurlijke esthetiek

De randafwerking van je zwembad maakt het plaatje compleet. Voor een natuurlijk, esthetisch effect kiest MD Pools voor een subtiele randafwerking. De hoge waterstand in combinatie met een donkere 3D-zwembadfolie creëren een speels spiegeleffect in harmonie met de natuur. Een helderblauw zwembad in de zomer en een diepe, warme aanblik in de winter. Een afwerking met deksteen of kleiklinkers is eveneens mogelijk.

Snelle en oerdegelijke oplevering

Een hoogwaardig zwembad op maat dat snel geleverd en geplaatst is? MD Pools realiseert het door het gebruik van prefab betonmuren en een gespecialiseerde techniek om de vloerplaat te gieten. Daarbij staan we garant voor consistente kwaliteit en bieden we een levenslange garantie op de zwembadkuip.

Klaar om je zwembad vorm te geven?

Enkele van onze realisaties

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/e/e/tuinenmd.be/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/shortcodes/shortcode-elements/_portfolio-list/templates/parts/lightbox.php on line 9